In het bijgevoegde bestand vind je de startpunten en starttijden in een overzicht voor ieder gemeentedorp voor de Fakkel-Vredesloop. Deelname kan op verschillende manieren: wandelaars, sporters en fietsers. Het programma zoals te zien in het overzicht is qua starttijden en tempo gericht op de wandelaars.

* 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐬𝐤𝐞𝐫𝐤 (𝐀𝐧𝐧𝐚𝐡𝐮𝐢𝐬) 𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐦 𝐑𝐚𝐚𝐥𝐭𝐞, 𝐨𝐦 𝟎𝟔:𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫
* 𝐈𝐧 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞𝐝𝐨𝐫𝐩 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐤𝐤𝐞𝐥 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐠𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐠𝐞𝐫𝐞𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩, 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝𝐭 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞.
* 𝐉𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐩𝐚𝐟𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐩𝐚𝐥𝐞𝐧 (𝐳𝐢𝐞 𝐛𝐢𝐣𝐠𝐞𝐯𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐣𝐬𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞𝐝𝐨𝐫𝐩).
* 𝐎𝐩 𝐞𝐧𝐤𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐮𝐭𝐞 𝐢𝐬 𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤𝐞𝐧 𝐞𝐧/𝐨𝐟 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐧𝐚𝐩𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 (𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧) 𝐞𝐧 𝐭𝐨𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐢𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧.
* 𝐃𝐞𝐞𝐥𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐧𝐠 𝐞𝐧 𝐨𝐮𝐝, 𝐳𝐢𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧 𝐥𝐢𝐣𝐬𝐭 𝐛𝐢𝐣𝐠𝐞𝐯𝐨𝐞𝐠𝐝 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭. * 𝐁𝐞𝐩𝐚𝐚𝐥 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐣𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐟𝐢𝐧𝐢𝐬𝐡𝐭
* 𝐌𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐬 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐮𝐭𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐨𝐨𝐤 𝐮𝐢𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 𝐝.𝐦.𝐯. 𝐛𝐢𝐣𝐯𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐞𝐥𝐝 𝐯𝐥𝐚𝐠𝐠𝐞𝐧, 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤, 𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧, 𝐞𝐭𝐜. 𝐀𝐥𝐥𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐞ë𝐧 𝐭𝐞𝐫 𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐬 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐮𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦. 𝐁𝐞𝐝𝐨𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬 𝐝𝐚𝐭 𝐢𝐧 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞𝐝𝐨𝐫𝐩 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐚𝐚𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐤𝐤𝐞𝐥 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐧𝐞𝐞𝐦𝐭 𝐨𝐦 𝐳𝐨𝐝𝐨𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞𝐝𝐨𝐫𝐩 𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 𝐮𝐢𝐭 𝐭𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧.
* 𝐅𝐢𝐧𝐢𝐬𝐡 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐬𝐤𝐞𝐫𝐤 (𝐀𝐧𝐧𝐚𝐡𝐮𝐢𝐬) 𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐨𝐦 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐚 𝟐𝟎:𝟎𝟎

Graag tot ziens op 26 mei a.s.! Download en bekijk hier de exacte looprichting/route voor de Fakkel-Vredesloop op donderdag 26 mei a.s. Deze kunt u gebruiken tijdens de vredesloop. Deze route is uitgezet met medewerking van Dwars door Salland. https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1vzAzy_9xShxn566IjNqPiDGcIZvC9b6D&fbclid=IwAR1qHKIZ2N1E7YYDieMyuCKwnl7IKV8IaWN-CuKdfb8eK9ifFNVKcpdvBIs&ll=52.38275602030792%2C6.275719500000001&z=11

Team Salland voor Oekraïne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *