De eerste 900 vluchtelingen worden vanaf morgen (vrijdag 11 maart) gehuisvest bij Summer Camp Heino en verblijven hier een aantal weken op initiatief van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe!We doen een oproep aan iedereen goederen in te willen blijven leveren de komende periode in onze inzameling winkels Markstraat 13a en Lifegreusstraat 1c in Raalte ( zie lijst gevragade goederen en openingstijden )Er is heel veel gebracht maar ook nog heel veel nodig de komende periode, naast de gebruikelijke goederen doen wij tevens een oproep voor fietsen (bij voorkeur damesfietsen en kinderfietsen) en kinderspeelgoed – zie de lijst onder dit bericht.

𝐅𝐢𝐞𝐭𝐬𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐠𝐞𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐝 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟒 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐭/𝐦 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟖 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟒.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟕.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 𝐞𝐧 𝐬 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟗.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 𝐭𝐨𝐭 𝟐𝟏.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠 𝐙𝐞𝐞𝐦𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐞𝐫𝐞𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝟓 𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐚𝐥𝐭𝐞!

Verder doen wij een oproep aan Sallandse sportclubs, bedrijven, service en ondernemerclubs of inwoners van Salland een steentje te willen bijdragen m.b.t. de eerste gearriveerde vluchtelingen in Summer Camp Heino zich bij ons te willen melden voor verschillende acties en activiteiten welke we momenteel in samenwerking met velen ontwikkelen en organiseren.

Heel veel dank voor uw hulp en steun!
Stichting Salland voor Oekraine
0572 – 366 127

Geplande activiteiten en initiatieven Salland voor Oekraïne:

  • 27 maart: bijeenkomst vluchtelingen Pauluskerk
  • 10 april: sportkennismakingsmiddag Oekraïnse kinderen

De inzamelingsactis voor goederen en fietsen blijven doorgaan. Wij ontvangen graag uw spullen! Vrijwilligers blijven nodig, loop gerust binnen op één van de locaties, dan kunt u gelijk terecht.